ua en ru

SOCAR планує до осені збільшити мережу своїх АЗС в Україні на 50 % до 55

Представництво компанії SOCAR в Україні планує до осені 2014 р.збільшити мережу своїх автозаправних комплексів в Україні на 50 % до приблизно 55 штук.

Представництво компанії SOCAR в Україні планує до осені 2014 р.збільшити мережу своїх автозаправних комплексів в Україні на 50 % до приблизно 55 штук. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Так, згідно з повідомленням, вже найближчим часом очікується відкриття нових АЗК в тих областях України, де раніше компанія не була представлена.

"Два нових автозаправних комплексу компанія ввела в експлуатацію в м. Кременчук (Полтавська обл.) та в м. Кам'янець-Подільський (Хмельницька обл.). АЗК стали першими в цих регіонах об'єктами, що представляють мережу SOCAR", - наголошується в повідомленні.

Інвестиції SOCAR в розвиток бізнесу в Україні за період з 2009 р. по 2013 р. склали більше 160 млн дол.
Станом на 2 квітня у компанії 37 АЗК.

SOCAR - бренд, що належить Державної нафтової компанії Азербайджанської республіки (ДНКАР). В Україні SOCAR представляє ТОВ "Сокар Енерджі Україна", дочірня компанія ДНКАР, яка розвиває мережу автозаправних комплексів преміум-класу. АЗК "SOCAR" функціонують у Київській, Одеській, Львівській, Миколаївській, Рівненській, Черкаській, Хмельницькій, та Полтавській обл. Компанія імпортує нафтопродукти провідних НПЗ Польщі, Литви та Білорусі, відповідні стандартам Євро-5.х НПЗ Польщі, Литви та Білорусі, відповідні стандартам Євро -5.